Za vaše

ljepše ceste

Vruća reciklaža asfalta

Za vaše

ljepše ceste

Strojno uređenje bankina

Za vaše

ljepše ceste

Hladna reciklaža asfalta

Za vaše

ljepše ceste

Glodanje asfalta

o nama

Tvrtka Frekomos d.o.o. je specijalizirana građevinska tvrtka za radove u niskogradnji. Osnovana je od strane matične tvrtke Frekomos s.r.o. koja djeluje u na cijelom području Češke Republike i u ostalim zemljama EU.
Tvrtka Frekomos d.o.o. osnovana je u Hrvatskoj 2018.godine kako bi svojim specijaliziranim tehnologijama obogatila ponudu i mogućnosti izvedbe radova na cestama. Tehnologije koje nudi Frekomos doprinose smanjenju količine otpada i ograničenju crpljenja prirodnih neobnovljivih resursa.
Cilj društva je pružati investitorima usluge u zajamčenoj kvaliteti za primjerenu cijenu u traženim rokovima.
Neke od tehnologija koje Frekomos nudi su: frezanje asfaltnih slojeva (glodanje), stabilizacija nasipa, hladna reciklaža asfalta, vruća reciklaža asfalta, strojno uređenje bankina, profiliranje jaraka te drobljenje kamenog materijala.

Saznajte više...

usluge

Frezanje asfalta

Postupak hladnog glodanja tzv. frezanje asfalta koristi se za uklanjanje starih ili oštećenih slojeva posebno kada je potrebno zadržati postojeću niveletu ili kada je potrebno s obzirom na porast zahtjevnosti cestovnog prometa niveletu kolnika potrebno prilagoditi. Tehnologiju obrađivanja glodalicom također je moguće iskoristiti za ogrubljivanje površine kolnika na opasnim...

Saznajte više...